Flamsprutnings-tejp

Aluminiumfolie/glasväv (292-serien)

Den  goda temperaturresistensen hos Al.folie/glasväv gör denna produkt till en idelisk maskeringstejp för plasma eller som flamsprutningsskyddstejp.

 

Den motstår temperaturer upp till +260°C utan att släppa från ytan.

 

Tack vare sin utmärkta styrka och flexibilitet används denna produkt också inom både flygindustrin och bilindustrin som kablagetejp för motorkomponenter.

Silikon/glasväv (297-serien)

Silikonimpregnerad glasväv har stor användning inom termisk sprutning och som maskeringstejp av objekt vid plasmasprutning. Den är tillverkad från ett flamsäkert glasvävsarmerat silikongummi som är belagd med högtemperaturadesiv. Tejpen motstår extrema temperaturer med bibehållen nötningsresistens och formbarhet.


Maskeringstejper utvecklade för att klara högt ställda krav

luortek AB har ett sortiment bestående av ett flertal olika typer av maskeringstejper där våra kunder kräver hög temperaturresistens, kemikalietålighet och mekanisk styrka vid flam- och metallsprutning av olika komponenter.

 

Vårt tejpsortiment innehåller bland annat aluminiserade glasvävstejper med specialadhesiv för mycket höga temperaturer (2925-7) samt glasvävsbaserade maskeringstejper (2905-7 alternativt 2975-8R) med gult skyddspapper.

 

Kontakta oss för teknisk diskussion och eventuella prover.

 

Besöksadress
Rubanksgatan 4
741 71 Knivsta
+46 1834 90 55
info@fluortek.se

© 2024 Fluorteknik
Information om cookies